2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

 

Miért éri meg az infra fűtéstechnikát választani?

Miért éri meg az infra fűtéstechnikát választani?A fűtés kérdése otthonunkban mindig is nagy kérdés volt. Mi éri meg a legjobban? Melyiket válasszuk? Egyáltalán mi alapján döntsünk? Most szeretnénk Önnek bemutatni egy új, gazdaságos és nem utolsó sorban egészséges fűtési módszert, mégpedig az infra fűtéstechnikát.

Az infra fűtéstechnika a napsütéshez hasonlítható. Aki a hőpanel alá áll, úgy érzi, mintha sütné az arcát a nap, vagy, mintha infralámpával melegítené. Ez erősíti az immunrendszert, segít legyőzni a légúti problémákat és mérsékli az allergiát. A módszer igazi előnye azonban a hatékonyságában rejlik: a felhasznált villamos energia minden veszteség nélkül hővé alakul át, míg a többi technikánál mindig számolnunk kell bizonyos mértékű veszteséggel. Az infra fűtéstechnika így azon kívül, hogy pozitív hatással van az egészégre, a pénztárcánkat és a környezetünket is kíméli.

Szeretne többet tudni az infra fűtéstechnikáról? Forduljon bizalommal kollégáinkhoz megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel válaszolnak minden kérdésére!

Share Button
Blogger