2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Az infrafűtés templomban is megállja a helyét!

Az infrafűtés energiatakarékos, környezetbarát, praktikus és korszerű technika, ami templomokban is megállja a helyét. Ismerkedjen meg vele cikkünkből! 

A templomok szinte híresen hidegek, hiszen még nyáron sem tudnak igazán átmelegedni, ugyanakkor sok esetben egyáltalán nincs lehetőség fűtésre télen sem. Ennek az egyik oka, hogy egy ilyen hatalmas és rendkívül nagy belmagassággal rendelkező épület befűtése nehéz, rengeteg energiát igényel és tetemes összegbe kerül

A problémát tovább fokozza, hogy az ember a padon egy helyben ülve még jobban fázik, ezért nem ritka, hogy télen mindenki kabátban ülve vesz részt a misén, illetve a többi eseményen. Ha Ön is fontolgatta már, hogy hogyan lehetne egy kicsit komfortosabb hőmérsékletet varázsolni a templomokba, akkor jó helyen jár: ismerkedjen meg az infrafűtéssel! 

Az infrafűtésnek köszönhetően nem maga a templom, hanem a padsorok válnak fűthetővéEz energiafelhasználás szempontjából rendkívül kedvező, hiszen így lehetséges csak azoknak a padsoroknak a fűtése, amiket valóban használnak. Az infrapanelek nem lesznek forróak, nem bocsátanak ki sem káros anyagot, sem hangot vagy fényt magukból, így nem zavaró a működésük. 

A panelek a hőfokot nem emelik meg jelentősen, viszont kellemes hőérzetet biztosítanak, a nap melegéhez hasonló érzettel. Az infrafűtés nem fogyaszt sokat, nem kell attól tartani, hogy a működése túlzottan megemelné a fenntartási költségeket. Kiépítéséhez nincs szükség nagy átalakításra, illetve nem is tart sokáig. 

Az infrafűtésre sokan mint otthoni kiegészítő fűtést tekintenek, de a technológia előnyeit érdemes a templomokban is kihasználni. Biztonságos, praktikus és energiahatékony megoldást nyújt mindenhol, ahol a hőérzet kellemesebbé varázslása a cél. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az infrafűtés templomban történő felhasználása iránt, forduljon hozzánk bizalommal és kérje bővebb tájékoztatásunkat! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban, a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Share Button