Infrapanel, a minőségi elektromos fűtési megoldás!

InfrapanelGondolt már arra, hogy árammal fűtse otthonát? Való igaz, hogy nem ez az általánosan elterjedt gyakorlat, de ez nem azt jelenti, hogy ne lenne jó lehetőség. Az infrapanel nem csak, hogy jó lehetőség, de egyenesen maga mögé utasítja a több fűtési rendszert! Miért nincs tehát mégsem minden háztartásban infrapanel? Jogos a kérdés! Az emberek még nem ismerik eléggé, vagy nem is hallottak róla, így maradnak annál, ami megszokott, amit ismernek.

Az infrapanel egy minőségi elektromos fűtési megoldás, ami kellőképpen hatékony, biztonságos és környezetbarát ahhoz, hogy ideális választás legyen mindenhová. Sokoldalúságát már csak a hatékonysága képes felülmúlni. Anélkül kelt kellemes, természetesnek ható meleget, hogy feleslegesen port kavarna, emellett hangtalan, gazdaságos és megbízható.

Napelemekkel kiválóan párosítható, így a tavaszi és nyári időszakban megtermelhető a téli fűtési energia. Ennek köszönhetően a fűtési rendszerünk üzemelési költsége nullára csökkenthető.

Ha Ön minőségi elektromos fűtési megoldást keres, de amiket eddig megismert, azok nem nyerték el a tetszését, érdemes próbát tennie az infrafűtéssel! Keressen fel minket a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és tájékozódjon az infrapanelekről!

 

Infra fűtőpanelt az üzlethelyiségbe is!

infra fűtőpanelNagyon sok üzlethelyiségben problémát jelent a hagyományos fűtés kiépítése, ezért a tulajdonosok más megoldások után kutatnak. Végső esetben valamilyen elektromos fűtőberendezéssel igyekeznek megfelelő hőérzetet biztosítani az alkalmazottaknak, azonban ez nem mindig gazdaságos, ráadásul egy szűk üzlethelyiségben egy fűtőtest jelentős helyet foglal el. Ha Önnek is problémát jelent az üzlethelyiségében a fűtés kivitelezése, válassza a hagyományos megoldások helyett az infra fűtőpanelt!

Az infra fűtőpanelekkel egy csapásra megoldhatja a fűtést az üzlethelyiségben. A fűtőpanelek nem foglalnak helyet a területből, gyorsan, egyszerűen fel lehet őket szerelni. Használatukhoz egyáltalán nincs szükség kazánházra, szivattyúkra, vagy biztonsági berendezésekre. Az infra fűtőpanelek kellemes hőérzetet biztosítanak a leghidegebb napokon is úgy, hogy közben nem fogyasztanak jelentős energiát, ennek köszönhetően pedig spórolhat is vállalkozásának kiadásain.

Válasszon Ön is okos, korszerű megoldást üzlethelyisége fűtéséhez! Ha szeretné beszerezni kínálatunkból infra fűtőpaneljeit, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Miért éri meg az infra fűtéstechnikát választani?

Miért éri meg az infra fűtéstechnikát választani?A fűtés kérdése otthonunkban mindig is nagy kérdés volt. Mi éri meg a legjobban? Melyiket válasszuk? Egyáltalán mi alapján döntsünk? Most szeretnénk Önnek bemutatni egy új, gazdaságos és nem utolsó sorban egészséges fűtési módszert, mégpedig az infra fűtéstechnikát.

Az infra fűtéstechnika a napsütéshez hasonlítható. Aki a hőpanel alá áll, úgy érzi, mintha sütné az arcát a nap, vagy, mintha infralámpával melegítené. Ez erősíti az immunrendszert, segít legyőzni a légúti problémákat és mérsékli az allergiát. A módszer igazi előnye azonban a hatékonyságában rejlik: a felhasznált villamos energia minden veszteség nélkül hővé alakul át, míg a többi technikánál mindig számolnunk kell bizonyos mértékű veszteséggel. Az infra fűtéstechnika így azon kívül, hogy pozitív hatással van az egészégre, a pénztárcánkat és a környezetünket is kíméli.

Szeretne többet tudni az infra fűtéstechnikáról? Forduljon bizalommal kollégáinkhoz megadott elérhetőségeink bármelyikén, készséggel válaszolnak minden kérdésére!