2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Infra fűtőpanellel a kellemes hőérzetért az irodában is

Az infra fűtőpanel a hőmérséklet jelentősebb emelkedése nélkül képes kellemes hőérzetet biztosítani, ráadásul költséghatékony és környezetbarát módon.

Ahhoz, hogy az ember hatékonyan el tudja végezni a munkáját, biztosítani kell számára a megfelelő körülményeket. Ebben kulcsfontosságú szerepet játszik a hőmérséklet, hiszen, ha valaki fázik, akkor nem tud rendesen koncentrálni, de a túlzott meleg miatt is lankad a figyelem. Ezért fontos kérdés, hogy milyen technológiával biztosítsuk az irodahelyiségek fűtését. Szerencsére ma már több választási lehetőségünk van, de az egyik leghatékonyabb és legmodernebb az infra fűtőpanel

Az infra fűtőpanelek világszerte egyre népszerűbbek nem csak magánlakásokban, hanem irodákban és üzlethelyiségekben is, köszönhetően a számtalan előnyüknek. Hogy miért érdemes mellettük dönteni? Elsősorban azért hatékonyak, mert a mennyezeten elhelyezett infrapanelek besugározzák a teret, felmelegítik a falakat és a bent lévő tárgyakat. Ezáltal kellemessé varázsolják a környezetet. Az emberi testet elérő infrasugárzás hatására magasabb lesz a hőérzetünk, mint maga a levegő hőmérséklete. Ennek köszönhetően egyetlen dolgozó sem fog fázni az irodában és mindenki tud majd a munkájára koncentrálni. Az infra fűtőpanelek működtetése is költséghatékony, így nem jelent súlyos anyagi terhet a cég részére még akkor sem, ha több irodahelyiségben is ezzel a technológiával fűtenek. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az infrafűtés környezetbarát, ezért az olyan cégek részére is ideális választás, amik előtérbe helyezik a környezetbarát megoldásokat. Természetesen az infra fűtőpanelek használata maximálisan biztonságos,  nem tudnak túlmelegedni és nincsen károsanyag kibocsátásuk sem. 

Ön is modern és költséghatékony fűtési megoldást keres az irodába? A legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg jobban az infra fűtőpaneleket! Amennyiben kérdése merült fel, vagy árajánlatot szeretne kérni, bátran keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken, készséggel tájékoztatják a részletekről! 

Share Button