2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Lószolárium és PIG-panel, a lovak és a sertések jóllétéért

A lószolárium a lovak, a PIG-panelek pedig a sertések, elsősorban a fiatal kismalacok jóllétét és egészségét szolgálja. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan.

A legtöbb állattartó igyekszik mindent megtenni az állatai egészségéért és azért, hogy jól érezzék magukat. Ez így van akkor is, ha kutyáról, macskáról, más kisebb háziállatról van szó, de akkor is, ha lovakról vagy éppen sertésekről. Utóbbiaknak értelemszerűen teljesen mások az igényeik. Az alábbiakban bemutatjuk a lószolárium, illetve a PIG-panelek előnyeit, jelentőségét.

Lószolárium verseny- és hobbilovak számára

A lovak nem „csupán” háziállatok, hanem sporttársak is, és ennek megfelelő ápolásra van szükségük. A lószolárium ebben segít, ugyanis hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, segít az izommerevség megelőzésében, az esetlegesen már kialakult izomláz kezelésében, de hatékonyan javítja a vérkeringést a mélyebben lévő szövetekben is.

Mindezen egészségügyi előnyök mellett a lószolárium a lovak jó közérzetéhez is hozzájárul, hiszen kellemesen melegíti őket. Akár edzés, akár fürdetés után érdemes az állatot alá állítani, hogy számára is komfortos körülmények között száradhasson meg.

A PIG-panelek biztosítják a kismalacok számára kellemes hőmérsékletet

A PIG-panelnek a fiatal kismalacok melegen tartásában van kulcsfontosságú szerepe. A koca ugyanis jóval hűvösebben, körülbelül 15-16 fokon érzi magát jól, míg az újszülött malacoknak ez meglehetősen hideg. Nekik még a 25-30 fok az optimális, ezért fontos, hogy az ő fekhelyük melegen legyen tartva.

A PIG-panel az állat fekhelyére van rögzítve, melyre az állat ráfekszik, így közvetlen érintkezik a testével, ezáltal szabadtéren vagy hideg helyiségekben is megfelelő hőérzetet biztosít az állat számára. A PIG panel alkalmas házi kedvencek pl. kutyák, macskák, hüllők fekhelyének melegítésére is.  A panel nem emeli meg jelentősen a hőmérsékletet, de tökéletes hőérzetet nyújt.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését akár a lószolárium, akár a PIG-panelek iránt, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden további kérdésére, illetve tájékoztatják a részletekről.

Share Button