2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Mennyezeti infrapanel a műhelyekbe is!

Mennyezeti infrapanel a műhelyekbe is. Felejtse el a kellemetlen hőérzetet, biztosítson megfelelő munkakörülményeket, bízza ránk a szerelést!

Az őszi és téli hónapokban bizonyos műhelyekben kifejezetten kellemetlen dolgozni órákon keresztül, ugyanis nem áll rendelkezésre megfelelő fűtőeszköz. Egyesek ugyan használnak kisebb hősugárzókat, azonban ezek nagy mértékben növelhetik a fogyasztást, különösen a régebbi típusok, ráadásul némelyik nem túl biztonságos. Az alacsony hőmérsékletben a szakemberek nagyon hamar veszítenek a teljesítményükből, rövid időn belül elfáradhatnak, csökkenhet a koncentrációjuk, így pedig nem lehet minőségi munkát végezni. A hidegben könnyebben megfázhatnak, betegen pedig nem lehet dolgozni. Az, hogy hagyományos fűtésrendszer kerüljön kialakításra, sokaknál nem jöhet szóba. Egyrészt a kivitelezés ideje miatt, másrészt nem szeretnék növelni a kiadásaikat. Amennyiben Ön inkább egyszerűbb, olcsóbb megoldást keresne ahhoz, hogy az őszi és téli hónapokban is tudjon dolgozni a műhelyében, ajánljuk figyelmébe a mennyezeti infrapanelt!

A mennyezeti infrapanel ideális megoldást nyújt a megfelelő hőmérséklet biztosításához. Az általunk kínált megoldás rendkívül költséghatékony, egyszerűen szerelhető, ez esetben nincs szükség falbontásra. A mennyezeti infrapanel nagyon hamar telepíthető, így Önnek nem kell heteken át kompromisszumot kötnie a munkahelyén a kivitelezéssel járó felfordulással. A készülék biztonságos, rendkívül hatékony, így mindig kellemes hőmérséklet várhatja a műhelyben. Végre nem érezheti magát rosszul, és a betegségek miatt sem kell aggódnia. A mennyezeti infrapanel hosszú éveken át biztosítja az ideális munkakörülményeket.

mennyezeti infrapanellel kapcsolatban nem lehet hiányérzete, tapasztalja meg Ön is az előnyöket, keressen bennünket a kivitelezésért! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a rendszerről. Ha kérdezni szeretne, vagy ajánlatot kérne, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Share Button