Tekintse meg termékeinket és kérjen online árajánlatot weboldalunkon keresztül!

Panelek

 

LED világítással kombinált infrapanelek


Automatika


Lószolárium, PIG-panel


Egyedi tartószerkezet normál műanyag keretes panelekhez 

 

Ipari csarnok fűtéshez egyszerű, gazdaságos megoldást kínálunk! 

ipari-csarnok-futes-suntherm-infraAz ipari csarnokokban a téli időszak során igencsak kellemetlen hőmérséklet uralkodhat. A szigeteletlen, fűtetlen épületekben komoly kihívást jelent a munkavégzés. A dolgozók közül jó páran meg is betegednek, még úgy is, hogy megfelelő öltözékkel védekeztek a hideg ellen. Egyes helyeken a tulajdonosok szeretnének változtatni a rossz körülményeken. A hagyományos gázfűtés kiépítésére sok esetben nincs lehetőség, vagy, ha mégis, óriási kiadásokkal, átalakításokkal járna, ezt pedig inkább a többség elkerülné. Amennyiben Ön is szeretne megfelelő körülményeket teremteni a munkavégzéshez, és egyszerű, gazdaságos megoldásra lenne szükség az ipari csarnok fűtéshez, keressen minket, mert mi tudjuk, hogy mire van szüksége!

Az infra fűtéstechnika maximálisan megfelel az elvárásainak az ipari csarnokok fűtésével kapcsolatban. A berendezésekkel könnyedén megoldhatja a nagy alapterületű és belmagasságú csarnokok kisebb leválasztott munkahelyeinek, kiszolgáló helyiségeinek fűtését. Az infra panelek beépítésével végre kellemes hőmérséklet uralkodhat a területen, így a dolgozóknak nem kell megküzdeniük az extrém hideggel. Ez esetben az ipari csarnokok fűtéséhez nincs szükség különböző biztonsági eszközökre, kazánházra. A panelek nagyon gyorsan és egyszerűen beszerelhetők, ezután pedig máris használhatók lesznek. Az ipari csarnok fűtéshez kínált technológia hosszú távon kiszolgálja a vállalkozást, és ami a legjobb, hogy az üzemeltetésért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni. Az infra panelek emellett az egészségre is jótékony hatással bírnak, segítenek leküzdeni a légúti panaszokat, az allergiát. Nagyon kellemes légkört lehet általuk teremteni, így ebből a szempontból is érdemes ezt az opciót választani az ipari csarnok fűtéshez.

Az ipari csarnokok fűtéséhez cégünk a legideálisabb megoldást kínálja. Tapasztalja meg Ön is az infra fűtéstechnika előnyeit, és még a nagyobb hidegek előtt gondoskodjon a berendezések telepíttetéséről. Cégünk gyors, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül vállalja a munkálatokat. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

A mennyezeti infrapanel áráról bővebben

mennyezeti infrapanelekNapjainkban egyre többen ismerik fel az energiatakarékos megoldások jelentőségét, ezért sokan igyekeznek már az otthonukat is ennek függvényében kialakítani. Modern világunkban már rengetegféle lehetőség van erre, ezek között foglal helyet az infrafűtés is. Az infrafűtés nem csak energiahatékony, hanem még egészséges is, és a kivitelezése sem jelent megfizethetetlen anyagi terhet. A mennyezeti infrapanelek ára ráadásul megtérül, hiszen nem kell többé magas számlákat fizetni a fűtésre. 

A mennyezeti infrapanelek ára sok mindentől függ, hiszen többféle típus létezik, más-más teljesítménnyel. A pontos összeg megállapításához szükség van az ingatlan alaprajzára, ami alapján el tudjuk készíteni az árkalkulációt. Annak meghatározásához, hogy pontosan milyen és hány darab panelre van szükség, ismernünk kell a lakás nagyságát, illetve a szobák egymáshoz való elhelyezkedését is. Ez alapján lehet ugyanis a panelek helyét is megtervezni úgy, hogy minden helyiségben képesek legyenek a megfelelő hőmérsékletet biztosítani. A mennyezeti infrapanelek ára koránt sem megfizethetetlen, ráadásul érdemes figyelembe venni azt a tényt is, hogy így egy energiatakarékos fűtési rendszert választunk otthonunkba, ami még az egészségünknek is jót tesz. A mennyezeti infrapanelek árára érdemes befektetésként tekinteni, hiszen az ingatlan értékét is növelik. Természetesen az általunk készített árkalkuláció még nem kötelezi semmire az érdeklődőt, ezért mindenképp megéri felvenni velünk a kapcsolatot, ha valaki költséghatékony és környezetbarát fűtési rendszer kialakításán gondolkozik és a választáshoz szüksége lenne a mennyezeti infrapanelek árára

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne többet megtudni a mennyezeti infrapanelek áráról, forduljon hozzánk bizalommal! Küldje el nekünk az ingatlan alaprajzát, és kollégáink elkészítik az árkalkulációt, amely alapján meghozhatja majd a döntést. Ha kérdése van a technológiával vagy a kivitelezéssel kapcsolatban, bátran keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, szívesen állunk rendelkezésére! 

Az energiatakarékos fűtési rendszerek ára megtérülő befektetés!

suntherm-infra.hu_1-2Az emberek többsége szeret spórolni, és igyekszik odafigyelni rá, hogy mire mennyi pénzt költ. Aki nagyon tudatosan szeretné megtervezni a kiadásait, annak mindenképpen érdemes hosszú távon gondolkoznia, mert számos esetben jobban megéri egy kicsivel többet befektetni, aminek köszönhetően viszont idővel sokkal többet takaríthatunk meg. Ezt az elvet otthonunk kialakításakor is érdemes szem előtt tartani, hiszen, ha sikerül lefaragni az állandóan jelentkező kiadásokból, az jelentős megtakarítást eredményezhet. Rengeteget spórolhatunk a rezsin az energiatakarékos fűtési rendszerek választásával, amik ráadásul környezetvédelmi szempontból is előnyösek. 

Az energiatakarékos fűtési rendszerek a háztartások egyik legnagyobb kiadásának, a rezsinek a lecsökkentésében segítenek. A fával, a gázzal, illetve a távhővel való fűtés drága, de kétségtelen, hogy valamire szükség van. Szerencsére ma már léteznek olyan energiatakarékos fűtési rendszerek, amiknek köszönhetően sokkal alacsony költségből megoldható a fűtés, így hosszú távon számolva visszahozzák az árukat. 

Az energiatakarékos fűtési rendszerek másik nagy előnye, hogy környezetvédelmi szempontból is jó választásnak bizonyulnak. A szakemberek nem győzik hangsúlyozni, hogy mennyire fontos lenne mérsékelni az energiafelhasználást, és ebben az esetben valóban érvényesül a sok kicsi sokra megy elv. Minél több háztartásban döntenek az energiatakarékos fűtési rendszerek mellett, annál jobb eredményt érhetünk el már rövid időn belül. 

Többféle megoldás létezik, de az egyik legnépszerűbb mind közül az infrafűtés, amellyel cégünk is foglalkozik. Az infrafűtés a fent említett előnyökön túl még egészséges is, ezért valóban megfelel a modern kor követelményeinek. 

Amennyiben Ön is az energiatakarékos fűtési rendszerek iránt érdeklődik, a legjobb helyen jár! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és munkatársaink szívesen adnak bővebb tájékoztatást az infrafűtésről! Döntsön Ön is a spórolás és a környezetvédelem mellett, válasszon korszerű megoldást a fűtésre! 

Infrapanel mennyezetre: ideális megoldás kis területű üzletek számára! 

infrapanelek a mennyezetenSok olyan kis területű üzlet létezik, ahol a tulajdonosoknak nagyon tudatosnak és meggondoltnak kell lenniük a kialakítással kapcsolatban. Mindenképp kerülniük kell a túlzsúfoltságot, és olyan megoldásokat kell előtérbe helyezniük, amik nem foglalnak el jelentős részt a helyiségből. Többek között a fűtés kivitelezésre is szükséges odafigyelni, hiszen a hagyományos fűtőtestek nem csupán elfoglalják a helyet, hanem akadályozhatják is a közlekedést. Amennyiben Önnek is kis üzlethelyisége van, és szeretne praktikus opciót találni a fűtéshez, szereltessen infrapanelt a mennyezetre!

Az infrapanelek a mennyezeten kiváló megoldást nyújtanak a kis bolthelyiséggel rendelkező vállalkozók számára. Nem foglalnak el jelentős területeket, emellett nagyon megbízható, minőségi készülékek, amik folyamatosan gondoskodnak a kellemes hőérzetről, így a dolgozók a leghidegebb időszakokban sem fázhatnak. Ezzel a megoldással nem kell lemondani a fűtés kivitelezésről, vagy más drágább alternatívát keresni. Az infrapanelek energiatakarékosak, éves szinten jelentős összegek spórolhatók meg általuk, ez pedig az adott vállalkozásnak óriási segítséget nyújthat a pénzügyi stabilitás megőrzésében. Az infrapaneleket a mennyezetekre rövid idő alatt fel lehet szerelni, különösebb bontással, átalakítással nem kell számolni, így a kivitelezésen is rengeteget meg lehet takarítani. Az infrapanelek a mennyezeteken éveken át kiszolgálják az üzlethelyiségeket, ezáltal befektetésként is lehet tekinteni megvásárlásukra.

Az általunk kínált berendezések nem igényelnek különösebb karbantartást, ez pedig további könnyebbséget jelent cége számára. Válassza Ön is a fűtés korszerűbb formáját, szereltessen infrapanelt a mennyezetre, és szabadítson fel területeket kis üzlethelyiségében! Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné beszerezni a készülékeket, vagy kérdései lennének a kivitelezéssel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Az infravörös hőpanelek biztonságos alternatívát kínálnak! 

infarvoros-hopanel-suntherm-infraManapság a fűtés kivitelezéssel kapcsolatban sokaknak fontos, hogy százszázalékban biztonságos alternatívát találjanak. Ez az igény elsősorban az elmúlt évek miatt alakulhatott ki, ugyanis több olyan esetről is lehetett hallani, ahol a rossz kiépítés vagy a karbantartás hiánya miatt a rendszer életveszélyes állapotokat eredményezett. Szerencsére napjainkban több olyan opció is rendelkezésre áll a fűtés kiépítéséhez, amikkel az emberek megalapozhatják nyugodt mindennapjaikat otthonukban. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, de nem talált még olyan alternatívát, ami megfelel az igényeinek, ajánljuk figyelmébe az infravörös hőpaneleket!

Az infravörös hőpanelek elektromos hálózattal működnek, tehát esetükben nem kell a szén-monoxid mérgezéstől, egyéb gáz mellékterméktől tartani. A berendezésekkel így valóban biztonságos, és élhetőbb körülményeket teremthet az otthonában. Az infravörös hőpanelek használata mellett nincsen koromképződés, működésük tiszta, és az egészségre sem ártalmasak. A készülékek nem áramoltatják a levegőt, emiatt nem keverik a port, ez pedig fontos szerepet tölt be abban, hogy a panelek ne szállítsák a baktériumokat, atkákat. Akiknek érzékenyebb a szervezetük vagy szeretnék elkerülni a komolyabb allergiás tüneteket, nem lehet kérdés, hogy az infravörös hőpaneleket alkalmazzák. A készülékeket az egészség és a biztonság mellett a költséghatékonyság miatt is érdemes alkalmazni. A gáz ára évről évre emelkedik, így egy nagyobb ingatlan felfűtése komoly összegekbe is kerülhet. Ezzel szemben az infravörös hőpanelek havi költsége sokkal kiszámíthatóbb és kedvezőbb, így elkerülheti, hogy hónap végén drága meglepetések érjék a számláját megtekintve.

Az infravörös hőpanelek minden szempontból ideálisak: tapasztalja meg Ön is az előnyüket, telepíttesse mihamarabb otthonába a készülékeket! Ha bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, vagy a telepítési lehetőségekről, árakról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Az elektromos infrapanelek kedvező alternatívát kínálnak otthona fűtéséhez! 

elektromos-infrapanel-suntherm-infraHa fűtés kivitelezésről van szó, az emberek jelentős része azt gondolja, hogy ehhez csak gázkészülékek állnak rendelkezésre. Szerencsére manapság már ezzel kapcsolatban is sokkal korszerűbb, kedvezőbb alternatíva érhető el, mégpedig az elektromos infrapanel. Ennek a megoldásnak az előnyeit egyre többen kezdik felismerni, így folyamatosan nő azoknak az ingatlanoknak a száma, ahol például felújítás után már ez a rendszer gondoskodik a fűtésről.

Az elektromos infrapanelek könnyebben kezelhetők, szabályozhatók az ingatlanban élők igényei szerint. Esetükben nincsen rejtett hőveszteség, és karbantartást sem igényelnek, ezáltal pedig sokkal egyszerűbbek velük a mindennapok. A gázrendszereknél jóval biztonságosabb megoldást nyújtanak a fűtéshez, és képesek hosszú éveken át problémamentesen kiszolgálni az embereket. A berendezések ráadásul sokkal kellemesebb meleget képesek árasztani magukból, mert hasonlóak a nap sugaraihoz, így még a közérzetre is pozitív hatással bírnak.

Az elektromos infrapanelekkel valóban kellemes, biztonságos környezetet alakíthat ki otthonában. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Hatékonyság felsőfokon: infrafűtés mennyezetre

suntherm-infra.hu.19marcSajnos egy nagy tévhit kering azzal kapcsolatban, hogy az infra padlófűtés milyen jó; azonban ilyen nem létezik! Ezzel ellenétben nagyon is valóságos viszont az infrafűtés mennyezeten való alkalmazása, és ráadásul több szempontból is előnyös.

Napjainkban szerencsére egyre inkább előtérbe kerülnek a modern, gazdaságos fűtési megoldások, amik a pénztárcánkon kívül a Földet is kímélik. Az infrafűtés is ebbe a csoportba tartozik. Ez a technológia a hagyományos fűtéssel szemben nem a levegőt melegíti fel, hanem a tárgyakat, a falakat és a bútorokat, és tulajdonképpen ezek varázsolják a levegőt kellemes hőmérsékletűvé. Ha az infrafűtést a mennyezetre helyezzük, annak megvan az az előnye, hogy az egész szobát egyenletesen érik az infrasugarak. Nem állja útjukat szekrény, vagy más, nagyobb berendezési tárgy, így a hatás még gyorsabb és költséghatékonyabb.

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza Ön is az infrafűtést mennyezeten! Kérjen további tájékoztatást elérhetőségeinken!