2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Az infrapanelek gyors, de megbízható megoldást kínál a fűtésre!

A lakásátalakítások során általában komoly fejtörést okoz a tulajdonosoknak a fűtés kérdése. Napjainkban számtalan lehetőségből válogathatunk, ezért érdemes alaposan átgondolni a döntést. Távhő, gázfűtés, fatüzelés? Mindenek vannak ugyan előnyei, de egy valami közös bennük: a rendszer kialakítása bonyolult, ráadásul sok esetben szükség van kiegészítő berendezésekre is, mint például a kazán. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy minél bonyolultabb egy rendszer, annál nagyobb esély van a meghibásodására is. Annak, akinek gyors, egyszerűen telepíthető és megbízható megoldásra van szüksége, érdemes az infrapanelek mellett döntenie.

Az infrapanelekhez nincs szükség sem kazánra, sem kéményre, a beépítésük utólag is kivitelezhető és nem igényel falbontást sem. Ennek köszönhetően a legrugalmasabb megoldások közé tartozik, nem kell igazodnunk az eredetileg kialakított rendszerhez sem, ami sokszor kötöttséget jelent elhelyezés szempontjából. A radiátor vagy a konvektor áthelyezése ugyanis bonyolult, falbontással is járó folyamat, ezért a tulajdonosok általában mégis inkább amellett döntenek, hogy alkalmazkodnak az egyébként számukra nem előnyös helyzethez és megbékélnek a radiátor eredeti helyével. Az infrapaneleket kizárólag csak a mennyezeten lehet elhelyezni, mert a hatásfoka itt a legnagyobb. Az infrapanelek LED világítással is kombinálhatóak. Használatukkal nem kell helyet hagyni a radiátornak, a helyüket akár a lakás berendezése után is meghatározhatjuk.

Az infrapanelek a rugalmas telepíthetőség és a költséghatékonyság, a környezetbarát technológia, valamint a kedvező egészségügyi hatásuk miatt is népszerűek. Ezen tulajdonságok mindegyike nem mondható el sem a távhőről, sem a gázfűtésről, sem pedig a fatüzelésről, ám az infrapanelek minden szempontból előnyösek. Az általunk kínált termékek megbízhatóak, és a beszerezési áruk is kedvező.

Ön is egy gyorsan és könnyen telepíthető, de megbízható megoldást keres a fűtésre? Jó helyen jár! Amennyiben kérdése van az infrafűtéssel vagy az infrapanelekkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről.

Share Button