2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Infrafűtés mennyezetre: a tökéletes megoldás kis lakásokba!

Sokan küzdenek otthonukban a túl kicsi hellyel. Egy kis lakásban nem könnyű rendet tartani, szinte minden négyzetcentimétert ki kell használni, ha nem szeretjük a káoszt és a rendetlenséget. Ehhez rengeteg szekrényre van szükség, amiknek az elhelyezése nem könnyű. Ráadásul vannak olyan területek, amiket valami miatt még nehezebben lehet kihasználni. Ilyen az ablakok alatti rész, ahol a radiátor van vagy az ajtók mögötti terület. Azonban szerencsére ma már számtalan praktikus megoldás áll ehhez is rendelkezésünkre. Például, ha megszabadulunk a radiátoroktól, azzal rengeteg helyet nyerhetünk. Hogy ebben az esetben mi lesz a fűtéssel? Napjainkban ez sem jelenthet gondot, hiszen az infrafűtés mennyezetre kompromisszumok nélkül telepíthető.

Az infrafűtés mennyezetre nagyon helytakarékos megoldást jelent, ezért a kis lakásokba is nagyszerű választás. Mivel így szükségtelenné válik a radiátor, felszabadulnak az ablakok alatti területek, ahol kisebb szekrények kaphatnak helyet, elősegítve ezzel a rend megtartását. Az infrafűtés mennyezetre nem csak a kis lakások részére jelent jó megoldást, ugyanis a kisebb területű irodákban szintén hozzájárul a hatékony helykihasználáshoz. Az infrafűtés mennyezetre természetesen más szempontokból is előnyös: ez egy olyan környezetbarát és költséghatékony megoldás, ami még az egészségünkre is jó hatással van, hiszen a szervezetre a napsütéshez hasonló hatással bír. Az infrafűtés mennyezetre telepítve jó választás az anyagiakat tekintve is. A gázzal vagy fával való fűtésnél nem csak olcsóbb, hanem biztonságosabb is, hiszen nem kell félni sem káros anyagtól, sem tűzveszélytől. A technológia teljesen biztonságosan működik. Telepítése egyszerű és alacsony költségigényű, karbantartást pedig nem igényel.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését az infrafűtés mennyezetre való telepítése iránt, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen válaszolunk minden kérdésére! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb kihasználhassa a technológia nyújtotta előnyöket!

Share Button