2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Elektromos infrapanelek, az energiatakarékos megoldás!

Infrapanelek a költségek csökkentéséért. Tapasztalja meg az energiahatékony berendezések előnyeit, spóroljon a fűtésszezonban, bízz ránk a telepítést!

Az elmúlt hetek sokak számára arról szóltak, hogy a fűtésszezonra megtalálják azokat az opciókat, amelyekkel hatékonyan csökkenthetik majd a fogyasztásukat. A változó energiaárak sokakat kifejezetten rosszul érintenek, szeretnének mihamarabb energiahatékonyabb alternatívákra váltani, amelyek segíthetnek átvészelni az őszi és téli hónapokat. Szerencsére van miből válogatni, több opció is elérhető az érdeklődők számára. Ezek közül népszerű megoldásnak számítanak az elektromos infrapanelek.

Az elektromos infrapanelek óriási segítséget nyújtanak abban, hogy az embereket ne terheljék meg a kiadások a fűtésszezonban. A készülékek úgy gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről, hogy közben nem növelik meg nagy mértékben a kiadásokat. Az infrapanelek kiváló teljesítménnyel rendelkeznek, elhelyezkedésüknek köszönhetően pedig az egész teret be tudják fűteni. Az olajradiátorok, hősugárzók sajnos nem mindig kellően hatékonyak, ezzel szemben az infrapanel nem okozhat csalódást. Maga a készülék által kibocsátott infrasugarak is sokkal erőteljesebbek, legalább kettő, három fokkal magasabb hőérzetet biztosítanak a levegő hőmérséklethez képest. Nagyon megbízható, alkalmazása biztonságos, és ami a legjobb, hogy nincs szükség körülményes, költséges engedélyekre, átépítésekre, nagyon könnyen, költséghatékonyan telepíthető, így még ezen is spórolhatnak az ügyfelek.

Megéri beruházni az elektromos infrapanelekre, tapasztalja meg Ön is az előnyöket, és kérjen segítséget cégünktől a telepítéshez! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a készülék előnyeiről, energiahatékonyságáról. A szakszerű szerelést ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatást keretein belül vállaljuk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Ha kérdései lennének a berendezésekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Share Button