2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Energiatakarékos infrapanelek: kiváló megoldás, ha spórolni szeretne!

Az energiatakarékos infrapanelek működtetése költséghatékony megoldást jelent a fűsére. Spóroljon egyszerűen, döntsön a korszerű technológiák mellett! 

Teljesen természetes, hogy mindenki igyekszik spórolni, amennyire tud. Érdemes odafigyelni az egyszeri vásárlásokra is, de igazán a rendszeres kiadásokból éri meg lefaragni, ugyanis ennek lesz igazán hosszú távú hatása. Szerencsére ma már sok olyan lehetőség van, amikkel költséghatékonyabbá tehetjük otthonunk működését. Ide tartozik például a zuhanykabin, amivel sokkal kevesebb víz fogy, mint a kád használatával, de például a háztartási gépek korszerűsítése is megéri, mert ezeknek a fogyasztása már jóval alacsonyabb, mint a régieké. Télen egy nagyobb és rendszeres kiadást jelent a fűtés is, ezért ezzel kapcsolatban is célszerű elgondolkozni. Az energiatakarékos infrapanelek modern és költségtakarékos megoldást jelentenek ezen a téren. Nézzük, mit is jelent ez pontosan! 

Az energiatakarékos infrapanelek, ahogyan a nevükben is benne van, nem fogyasztanak sokat. A legtöbb lakásban a meleget egy nagyobb teljesítményű rendszer adja, aminek a működése sok energiát igényel. Azonban az infrapanelek ennél jóval kisebb fogyasztásúak, ráadásul egyenletesen meleget biztosítanak az egész lakásban. A hőfokot nem emelik meg jelentősen, viszont a hőérzetet kellemessé varázsolják, a működésüknek köszönhetően hozzávetőlegesen 2-3 fokkal érezzük melegebbnek a levegőt. Az átmeneti időszakokban ezáltal elkerülhető a nagy teljesítményű fűtési rendszer bekapcsolása. Az energiatakarékos infrapanelek további nagy előnye, hogy rendkívül jó hatásfokkal működnek, egy szemernyivel sem használnak több energiát, mint amennyire feltétlenül szükség van. Az energiatakarékos infrapaneleket ajánljuk nem csak otthoni, hanem ipari területeken történő használatra is. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, de további kérdése merült fel az infrapanelekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban. 

Share Button