2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Energiatakarékos elektromos infrapanel – a jövő fűtéstechnikája!

Az energiatakarékos elektromos infrapanel jó hatással van az egészségre, környezetbarát, költséghatékony és egyszerűen telepíthető. A rengeteg jó tulajdonságának köszönhetően napjainkban egyre népszerűbbé válik, hiszen szerencsére sokan igyekeznek olyan megoldásokat választani, amikkel a lehető legjobban óvják a környezetüket. Az energiatakarékos elektromos infrapanelek mindenhol megállják a helyüket, akár egy irodában, akár az Ön otthonában. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes róluk tudni és miért éri meg mellettük dönteni!

Az energiatakarékos elektromos infrapanelek működtetéséhez csupán áramra van szükség. Rendkívül költséghatékonyak, ezért a használatukkal rengeteget lehet spórolni. Annak ellenére, hogy nem fogyasztanak sokat, képesek megfelelő hőérzetet biztosítani, mindezt úgy, hogy a környezetre sincsenek káros hatással a legkisebb mértékben sem. Nem kell tartani károsanyag-kibocsátástól vagy balesetveszélytől. Az energiatakarékos elektromos infrapanelek ugyanis nem tudnak túlmelegedni, kigyulladni sem, a használatuk teljes mértékben biztonságos. Ajánljuk őket akár irodába, üzletbe, vendéglátó egységbe és természetesen otthonra is. 

 energiatakarékos elektromos infrapaneleknek van még egy nagy előnyük, mégpedig az, hogy a telepítésük is rendkívül egyszerű. Nincs szükség hozzájuk kéményre, nem kell gondoskodni égéstermék kivezetéséről sem, így nem kerül sokba, ha váltani szeretnénk rájuk. A kezelésük egyszerű, néhány mozdulattal beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet és üzemmódot, ezért ideálisak akár az idősebb korosztály számára is. Az  energiatakarékos elektromos infrapanelek használatával elfelejthetjük a fahasogatást és a magas gázszámlákat is!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy szeretné jobban megismerni az  energiatakarékos elektromos infrapanelek működését és használatát, keressen minket bizalommal bővebb információért! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén! 

Share Button