2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Infrapanel, az ideális megoldás a kis lakások fűtéséhez!

mennyezeti infrapaneleknek köszönhetően nem okozhat kihívást a kis lakás berendezése. Válasszon praktikus megoldást, keressen minket!

Vannak olyan kis lakások, amiknek berendezése komoly kihívást jelenthet tulajdonosaik számára. Nem ritka, hogy még a radiátorok is problémákat okozhatnak, ugyanis sokat elfoglalnak a szűk térből, emiatt nagyon nehéz alkalmazkodni hozzájuk. Ilyen ingatlanoknál az embereknek sokkal rugalmasabb megoldásokra van szükségük, így könnyedén tudják rendezni a teret. Amennyiben Önnek is kis lakása van, és szeretne a fűtéssel kapcsolatban rugalmasabb opciót találni, ajánljuk figyelmébe az infrapaneleket!

mennyezeti infrapanelek egy csapásra megoldják a problémáját. Ahogy a nevükből kikövetkeztethető, a panelek a mennyezetre kerülnek fel, ahol egyáltalán nem zavarják az embereket a lakberendezésben. Ön könnyedén ki tudja használni a rendelkezésre álló területet, nem bosszankodhat a radiátorok miatt. Attól nem kell tartania, hogy az infrapanelek nem lennének olyan hatékonyak, mint a hagyományos rendszerek. Az általunk kínált alternatívákkal garantáljuk, hogy elégedett lesz. A panelek kiváló teljesítménnyel rendelkeznek, emellett számos előnyük van. Esetükben nincs szükség szivattyúra, kazánházra, nagyon gyorsan, egyszerűen telepíthetők. A mennyezeti infrapanelek biztonságosak, meghibásodni, túlmelegedni nem tudnak, bátran használhatja őket, nem okozhatnak kellemetlen meglepetéseket. Hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják, és gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről, költséghatékony formában. Az infrapanelek nagyon hosszú élettartalmúak. Harmincegy éve gyártjuk az infrapaneleket, és ez idő alatt még nem történt meghibásodás. Készülékeinkre 60 hónap garanciát adunk.

Tapasztalja meg Ön is az infrapanelek előnyeit, rendezze be otthonát kompromisszumok, akadályok nélkül! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, a rendszerekről. Korábbi munkáinkról is láthat fotókat, így előzetesen képet kaphat arról, hogy pontosan hogyan néz ki a végeredmény. Ügyfeleink számára megbízható megoldásokat kínálunk. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Share Button