2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Lószolárium: igazi kényeztetés a lovaknak

Lószoláriummal sokat tehetünk a lovak egészségéért és jó közérzetéért. Forduljon hozzánk a Suntherm lószoláriumért Ön is, kényeztesse kedvencét egy kis melegítéssel!

A lótartás mindenképpen több és speciálisabb felszerelést, eszközöket igényel, mint egy kutya vagy macska tartása. Már csak az állatok méretéből adódóan is jelentős a különbség, de a lovak ápolása alapvetően is bonyolultabb, főleg, ha rendszeresen lovagolunk, dolgozunk, esetleg még versenyekre is járunk velük. A kényeztetést ők is megérdemlik, hiszen hű társaink hosszú éveken át. De mit tehetünk lovunk maximális jó közérzete érdekében? A finom falatok mellett a környezetük kialakítására is érdemes kiemelt figyelmet fordítani, és a tágas boxok, legelők mellett lószoláriumot is telepíteni.

lószolárium kellemesen melegíti az állat testét, így ellazulnak az izmai, és javul a vérkeringése. A rendszeres használatnak köszönhetően erősödik a ló immunrendszere, de a Suntherm lószolárium a sebgyógyulást is elősegíti. A lószoláriumot érdemes használni a lovak futtatás utáni leszárításához, de az edzés után is segít az izmok regenerálódásában. Versenyek után fontos szerepe lehet az állat izmainak ellazulásában.

Suntherm lószoláriumot ajánljuk lovardák, lótenyésztők, magán lótartók részére, de nagyszerű szolgálatot tesznek állatkórházakban is. Használatuk teljesen biztonságos, nem tudnak túlmelegedni, ugyanakkor költséghatékonyan működnek. Cégünk az infrapanelek mellett Suntherm lószoláriumok gyártásával és  forgalmazásával is foglalkozik, így minden lótulajdonosnak érdemes hozzánk fordulnia, aki a legjobbat szeretné biztosítani kedvencének.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, keressen minket bizalommal a lószoláriummal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, készséggel állunk rendelkezésére! Munkatársaink a megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseire, forduljon hozzájuk akár még ma!

Share Button