2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Infrapanelek, LED világítással kombinálva – miért praktikus?

Infrapanelek LED világítással kombinálva is kaphatóak, megfizethető áron, széles választékban! Válasszon Ön is praktikus és mutatós megoldást a fűtésre! 

Az infra fűtéstechnika előnyeihez nem férhet kétség: környezetbarát, rendkívül hatékony, biztonságos, egészséges a használata és nem igényel karbantartást. Kevesen gondolnak rá, de van ezen kívül még egy előnye, mégpedig az, hogy az infrapanelek mutatósak is, főleg LED világítással kombinálva. 

Sokaknak okoz gondot, hogy a konvektorok ormótlanok, nagy helyet foglalnak, nem szépek, ráadásul nehezen tisztíthatóak. Utóbbi probléma még a modernebb radiátorok esetében is fennáll, hiszen ezek a szerkezetek könnyen porosodnak és a belsejükben lerakódó szennyeződéstől nagyon nehéz megszabadulni. Az infra fűtéstechnika erre a problémakörre is megoldást jelent: a panelek a mennyezeten helyezhetőek el, akár süllyesztve, így rendkívül elegánsak. Alapvetően nem porosodnak, de egy mozdulattal letörölhetőek, ha mégis valami szennyeződés kerülne rájuk. A hagyományos fűtőeszközökkel ellentétben nem vesznek el hasznos területet a helyiségből. Nagy előnyük, hogy LED világítással kombinálhatóak. Napjainkban virágkorukat élik a mennyezetre szerelhető LED panelek, amik bevilágítják az egész helyiséget, ugyanakkor modern megjelenésűek. A LED világítással kombinált infrapanelek egyesítik a korszerű világítástechnika és az infrafűtés előnyeit. Mindenkinek érdemes mellettük döntenie, aki szereti kihasználni a modern, energiahatékony, környezetbarát technikákat, ugyanakkor előnyben részesíti a mutatós megoldásokat, amikkel az otthona szebbé varázsolható. 

Cégünknél a LED világítással kombinált infrapanelek is kedvező áron beszerezhetőek. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az infrafűtéssel kapcsolatban, így érdemes hozzánk fordulnia, ha kérdése merült fel a működést vagy a telepítést illetően. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot akár még ma! 

Share Button