2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Infrapaneles fűtési rendszer energiatakarékosságának szempontjairól

Miért számít energiatakarékosnak az infrapanel? Most többet megtudhat a témáról, tapasztalja meg Ön is a berendezések előnyeit, kérje telepítésüket!

Az energiatakarékos fűtési megoldások az utóbbi időszakban igencsak előtérbe kerültek. Sokan nem szeretnének kellemetlen meglepetéseket a számlájukkal kapcsolatban, ezért váltanának energiahatékonyabb készülékekre. Ennek hatására egyre többen érdeklődnek az energiatakarékos infrapanel iránt, azonban mielőtt a telepítése mellett döntenének, szeretnének tájékozódni valódi előnyeiről.

Az első és legfontosabb szempont, amiért energiatakarékosnak számít az infrapanel az, hogy egyenletesen képes biztosítani a kellemes hőmérsékletet a helyiségen belül. Az elektromos hősugárzók, egyéb kisebb fűtőeszközök a szoba eldugott sarkában nem tudnak olyan hatékony megoldást kínálni, mint a panelek, ugyanis azok a mennyezeten foglalnak helyett. A kedvező elhelyezkedésük lehetővé teszi, hogy az egész teret rövid időn belül, költséghatékonyan befűtsék.

Vannak olyan átmeneti időszakok, például kora tavaszi napok, amikor jól jönne a kellemes meleg, azonban ezért nem érdemes bekapcsolni a nagy teljesítményű berendezéseket. Ilyenkor is óriási segítséget tud nyújtani az, ha megtörtént az infrapanel telepítése, ugyanis a teljesítményének köszönhetően legalább olyan optimális hőmérsékletet képes biztosítani, mint a nagyobb berendezések.

A panelek infrasugarakkal melegítenek, amik hatására a hőérzete is sokkal jobb lesz az embernek. Nagyon hamar el lehet érni a tökéletes, szervezet számára is komfortos hőmérsékletet, éves szinten jelentős összegek spórolhatók meg az energiatakarékos infrapanelekkel.

Amennyiben ezen információk meggyőzték arról, hogy a készülékek telepítését válassza, keressen fel bennünket! Cégünk kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik az infrapanel rendszerek tervezésében és kivitelezésében. Megbízható megoldásainkon keresztül megtapasztalhatja az energiatakarékos készülékek előnyeit.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeiken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Share Button