2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Az üzlethelyiségekben is meleget ad az infrapanel

Árammal működtetett infrapanelekkel fűteni korszerű és költségkímélő módszer is. Az infrapanelek az elektromos fűtés élvonalát képviselik.

A gázfűtés ára ma már az egekben van, fával fűteni pedig nem tartozik a kényelmes megoldások közé. Nem meglepő, ha egyre többem fordulnak az alternatív vagy az elektromos energiát igénylő megoldások felé. Az infrapanel is ebbe a kategóriába illeszkedik. Üzlethelyiségek fűtésére szintén kiválóan alkalmas.

Milyen pozitívumokat hoz magával az infra fűtéstechnika használata egy üzlethelyiségben? Egy olyan fűtőtestről van szó, amiben nincsen fűtőszál. A fűtőszálon kívül más, meghibásodásra hajlamos alkatrész sem került bele az infrapanelekbe. Mik a további előnyei ezeknek a falra szerelhető infrapaneleknek? Nagyobb hőérzetet ad, könnyen szerelhető és még a beszerzési ára is kedvező.

A tábla formájú infrapanel felülete kerámiaszemcsés, megjelenése esztétikus és több színben is elérhető. Diszkrét, vékony fűtőfelülettel készül. Kevés helyet foglal. Napelemmel nagyszerűen kombinálható.
Az infrapanel ideális választás olyan ingatlanokba, ahol nincs kiépítve fűtési rendszer vagy a meglévő sokat fogyaszt. Egy üzlethelyiségben gyakran tapasztalható borzongató hideg, mert nem olyan komfortos, mint egy lakás. Ne fagyoskodjon, de ne is fizessen sokat a fűtéséért, inkább szerezzen be infrapanelt! Szinte 100%-os hatásfokkal működik, biztonságos, környezetbarát és könnyen is kezelhető. Élvezze a meleget egész télen a munkaideje alatt is!

Mondjon nemet a növekvő fűtési költségekre, ne essen áldozatul a magas energiaáraknak, hanem korszerűsítse az üzlethelyisége fűtési rendszerét! Az infrapaneles fűtési rendszer telepítése és használat is fordulatot jelent az üzlete téli komfortjának és energiahasználatának szempontjából is. Már csak egy döntés választja el attól, hogy mindez ne csak ígéret legyen, hanem realitás.

Share Button