2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Infrapanelt kedvező áron? Lehetséges!

Infrapanelek megfizethető áron, megbízható cégtől! Forduljon hozzánk, ha költséghatékony és környezetbarát fűtést szeretne otthonába vagy irodájába!

Örök kérdés, hogy milyen fűtési technológiát érdemes választani otthonunkba. Központi fűtést? Gázkonvektort? Vagy inkább egy hagyományos cserépkályhát, kandallót? Esetleg valami igazán korszerűt, mint például infrafűtést? Kétségtelen, hogy mindnek vannak előnyei, ezért nem mindig egyszerű a döntés. Annak, akinek fontos a költséghatékonyság, mindenképp érdemes fontolóra vennie az infrafűtést, ugyanis az infrapanelek beszerzési ára igen kedvező és a telepítésük is egyszerű.

Sokan tartanak attól, hogy a korszerű, új technológiák ára megfizethetetlen. Ez azonban szerencsére nem feltétlenül van így! Remek ellenpélda az infrapanel, aminek nagy előnye, hogy nem csak a beszerzése és a telepítése oldható meg alacsony költségvetésből, hanem a működtetésén is sokat spórolhatunk. Napjainkban a folyamatosan növekedő energiaárak miatt, sajnos a fűtés is egyre többe kerül. Ezért fontos, hogy olyan megoldást találjunk, amivel hosszú távon is jól járunk, vagyis, ami megfizethető áron varázsol meleget a helyiségekbe. Az infrapanelek előnye pontosan ez: az alacsony beszerzési ár hatékony működéssel párosul, ugyanis a felhasznált energia teljes egészében hőenergiává alakul át. Az infrapanelek kellemes hőérzetet biztosítanak anélkül, hogy jelentősen megemelkednének a kiadások. A technológia ideális választás otthonra, irodába, üzlethelyiségbe, étterembe, de remekül alkalmazható nagyobb területek, például csarnokok vagy templomok fűtésére is.

Cégünk 30 éve foglalkozik az infrapanelek gyártásával és forgalmazásával. Kiemelt figyelmet fordítunk a kedvező árakra. Ha valaki minden szempontból kedvező megoldást keres a fűtésre, akkor érdemes hozzánk fordulnia. Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, ne habozzon, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és minden kérdésére válaszolnak a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Share Button