2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

PIG-panellel az állatok jólétéért

PIG-panelekkel az állatok fekhelye varázsolható igazán komfortossá, legyen szó akár kutyáról, macskáról, malacokról, hüllőkről – keresse kínálatunkban! 

Aki állatot tart, annak gondoskodnia kell az állat jólétéről, illetve arról, hogy az adott faj szükségleteinek megfelelő körülményeket biztosítson. Ez minden fajnál más, de fajtánként is nagyon eltérő lehet. A hüllők például köztudottan igénylik a meleget, sok macska is előszeretettel fekszik telente a radiátoron, míg a szánhúzó fajtájú kutyák kifejezetten a hideget kedvelik. Ha Ön éppen olyan megoldást keres, amivel háziállatainak könnyen komfortossá varázsolhatja a fekhelyüket, akkor jó helyen jár, ugyanis a PIG-panelek pontosan ezt a célt szolgálják! 

PIG-panelek a padlóra rögzíthetőek és így ideális hőmérsékletet biztosítanak az állatoknak. Ajánljuk őket melegkedvelő kutyák, macskák részére, de remekül használhatók hüllők vagy akár újszülött kismalacok és madárfiókák esetében is. A PIG-panelek felületi hőmérséklete 35-40°C, és mivel nem fűtőszállal működnek, teljesen veszélytelenek, így akár folyamatosan is bekapcsolva maradhatnak. Fontos, hogy a cégünk által kínált PIG-panelek műanyag bevonattal rendelkeznek, ezért a tisztításuk rendkívül egyszerű: könnyen letörölhetőek, de erősebb szennyeződés esetén vízsugárral is nyugodtan végezhetjük a takarításukat. Kínálatunkból kedvező áron megvásárolhatóak, és, mivel a használatuk is csupán áramot igényel, így nagyon költséghatékonyak, nem emelik meg jelentősen az állattartással járó kiadásokat. A PIG-panelek megbízhatóan működnek, nem igényelnek karbantartást sem és hosszú élettartam jellemzi őket, ezért minden szempontból megéri mellettük dönteni. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és további kérdése merült fel a PIG-panelekkel kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk mindenben a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Biztosítson állatainak kellemes hőmérsékletet, alapozza meg az ideális tartási körülményeket könnyedén, PIG-panelek telepítésével! 

Share Button