2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Lószolárium, az infratechnológia erejével

lószolárium az állattenyésztők és állattartók fontos eszköze, ami segít megóvni az állatok egészségét. A lószoláriumnak nem kell egy külön épületet vagy helyiséget fenntartani, elegendő az infrapanelekből felépített lószoláriumot a lóállás fölé rögzíteni. lószolárium csörlő segítségével mozgatható, mely dugaszoló villán keresztül csatlakoztatható az elektromos hálózathoz. Az állatot csak be kell állítani a szolárium alá és hagyni, hogy végezze a feladatát.

lószoláriumot főleg lovardák számára ajánljuk, mert az infrasugarak rendszeres használata elősegíti az állatok izmainak melegen tartását.

lószolárium legalapvetőbb hatása nem más, mint a futtatás utáni szárítás. A ló tüdeje a háta közelében helyezkedik el, ezért futtatás, edzés után a megizzadt állatok gyorsabban megszáradnak alatta, ezzel pedig elkerülhető a tüdőgyulladás kialakulása, mely az állat életébe is kerülhet. A lószolárium egyszerűen kezelhető, hatékony, javítást és karbantartást nem igényel.

Keressen minket bizalommal, ha lószoláriumot szeretne vásárolni. Használja ki az infratechnológiában lévő előnyöket és fordítsa azokat az állatok javára! Az általunk forgalmazott termékekről szívesen nyújtunk további információkat, ha kapcsolatba lép velünk a weboldalunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

Share Button