2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Lószoláriummal az egészséges sportlovakért

lószolárium előnyeit minden lótulajdonosnak érdemes kihasználnia. Keressen minket bizalommal Ön is, ha kedvező áron szeretné beszerezni a lószoláriumot!

Minden sportoló tudja, hogy mennyire fontos az edzés utáni regenerálódás. Azonban a lótulajdonosoknak nem szabad megfeledkezniük róla, hogy nem csak a lovasnak van szüksége erre a regenerálódásra, hanem a lovaknak is. Az állatok is lehetnek fáradtak, lehetnek merevek az izmaik, náluk is kialakulhat izomláz. Annak érdekében, hogy ezek a panaszok mielőbb megszűnjenek, érdemes lószoláriumot használni. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes tudni erről a szerkezetről!

lószolárium használatának számtalan előnye van. A legfontosabb mind közül, hogy erősíti az állatok immunrendszerét, így nehezebben dönti le őket betegség a lábukról. Segít megelőzni, valamint kezelni a már kialakult izommerevséget, és a meghűléses betegségek ellen is hatékonyan véd. A lószolárium kellemesen átmelegíti a ló egész testét, így a mélyebben lévő szövetekben is javítja a vérkeringést. A berendezés előnyeit érdemes kihasználni sérülések esetén is, ugyanis elősegíti a sebgyógyulást, legyen az akár egy legelőn szerzett seb vagy nyeregtörés, de az izomhúzódásra is jótékony hatással van. A lószolárium azon előnyéről sem szabad megfeledkezni, hogy az alatta álló ló teste gyorsan megszárad, így nem kell attól félni, hogy megfázik egy mosás vagy egy izzasztó edzés után. A lószolárium beszerzését ajánljuk minden versenyló tulajdonosnak, de természetesen bármelyik lovarda vagy hobbi lótartó is nagy hasznát veheti.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és Ön is a legjobbat szeretné biztosítani lovainak, ne habozzon, keressen minket bizalommal a lószoláriummal kapcsolatosan akár még ma! Ha további kérdése merült fel vagy bővebb tájékoztatásra lenne szüksége, forduljon bátran munkatársainkhoz a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen segítenek Önnek mindenben!

Share Button