2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Energiatakarékos infrapaneles fűtés, a gyors megoldás!

Az infra fűtéstechnikával gyorsan, olcsón megoldhatja az üzlethelyisége fűtését. Spóroljon időt és pénzt, forduljon hozzánk bizalommal a kivitelezésért!

Egyes üzlettulajdonosok sajnos csak későn eszmélnek rá arra, hogy az általuk alkalmazott hősugárzók, olajradiátorok nem lesznek elegendők a tél folyamán a boltjukban. A hidegben komoly kihívást jelenthet dolgozni, ráadásul jóval nagyobb a kockázata is a megbetegedéseknek. Mivel már nincs túl sok idő arra, hogy az ember belevágjon a hagyományos fűtőrendszer kiépítésébe, az érintett vállalkozók szeretnének gyors, a hősugárzótól, radiátortól hatékonyabb alternatívát találni. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, ajánljuk figyelmébe az energiatakarékos infrapaneles fűtést!

Az infra fűtéstechnika egy csapásra megoldja a problémáját, és a helyiség fűtését. Ez esetben nem kell bonyolult kivitelezésekkel számolnia, nagyon hamar fel lehet telepíteni az infrapaneleket. Ebben a formában nem kell amiatt aggódnia, hogy hosszabb ideig nem tudná kiszolgálni a vevőit a boltjában. Rövid időn belül visszaállhat a rend az üzletbe, ez pedig Önnek nem okozhat anyagi kiesést. Az energiatakarékos infrapaneles fűtés egyenletesen gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, jelentős összegeket spórolhat meg a fogyasztáson, így pedig nem okozhat kihívást a stabil pénzügyi hátteret kialakítani. Az infrapanelek szereléséhez nincs szükség bontásra, jelentős mennyiségű alapanyagokra, így még a kivitelezésen is spórolhat. Irodáknál, lakásoknál, csarnokoknál, templomoknál is szóba jöhetnek a panelek.

Az energiatakarékos infrapaneles fűtéssel csak jól járhat, tapasztalja meg az általunk kínált megoldás előnyeit, és forduljon hozzánk bizalommal a kivitelezésért! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a panelekről, korábbi munkáinkról. A szakszerű szerelésnek köszönhetően Ön egy megbízható rendszert vehet át. Kifogástalanul dolgozunk, szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú. Ha kérdései lennének, keressen minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak az érdeklődőknek.

Share Button