2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Suntherm infrapanel, az egyszerű megoldás!

Suntherm infrapanel a biztonságos, egyszerű megoldás a kellemes hőmérséklet biztosításához. Tapasztalja meg az előnyöket, próbálja ki a rendszert!

Ha fűtésrendszer kialakításáról, korszerűsítéséről van szó, rengeteg teendővel kell szembenézniük a megrendelőknek. A különböző engedélyeztetések, kazánház kiépítése, biztonsági eszközök beszerzése rengeteg időt, energiát felemészthetnek, és akár meg is hosszabbíthatják a kivitelezési időt. Egyesek szeretnék, ha minél előbb megtörténne a korszerűsítés vagy kialakítás, ezért inkább kényelmesebb, gyorsabb alternatívát választanának. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a Suntherm infrapaneleket!

Suntherm infrapanelek jóval egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldást kínálnak, mint a hagyományos fűtőberendezések. Itt nem lesz szükség kazánházra, biztonsági intézkedésekre, engedélyekre, ugyanis az infrapaneleket egyszerűen csak fel kell szerelni az adott helyiségbe, és máris működtethetők. A Suntherm fő célja, hogy minél szélesebb körrel megismertesse a modern fűtési alternatíva előnyeit, a legkiválóbb készülékeket biztosítja a rendszer kialakításához. A Suntherm infrapanelek esetében a javítás, karbantartás miatt sem kell aggódni. A készülékekben nem található olyan alkatrész, ami tönkremehetne, bátran tervezhet hosszú távra. Ez óriási könnyebbség, és még pénzt is spórolhat, hiszen nem kell szakemberre költenie a javításért.

A Suntherm infrapanelekkel csak jól járhat, bízza ránk bátran a telepítést! A szakszerű kivitelezéssel garantáltan megtapasztalhatja a modern fűtőrendszer előnyeit. Pontosan, precízen dolgozunk, szolgáltatásunkat kedvező feltételekkel kínáljuk. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Share Button