2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

A Suntherm infrapanel típusokról

Felkeltette az érdeklődését az infrapanel? Különböző típusok közül válogathat, ismerkedjen meg a kínálatunkkal, segítünk a kiválasztásban!

A fűtéstechnika terén egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az infrapanelek. Ezt elsősorban annak köszönhetik, hogy energiatakarékos alternatívát kínálnak, ami most, a megnövekedett fogyasztási áraknál óriási segítséget nyújthat.

Az infrapanelek a telepítésük szempontjából is előnyös választásnak bizonyulnak, hiszen nem kell például kazánházat vagy egyéb bonyolult dolgokat kivitelezni ahhoz, hogy használni lehessen a rendszert. Akik jobban beleásták magukat a témába, láthatják, hogy a Suntherm infrapanelek különböző típusokban érhetők el. Ezekről érdemes tájékozódni a vásárlás előtt, mert nem mindegy, hogy végül melyik berendezés kerül kiválasztásra.

Az infrapanel típusokról

A készülékek hat fő csoportba sorolhatók:

  • világítással kombináltak
  • feszültség szint szerintiek
  • állatok melegítését szolgálók
  • felszerelési módja, mennyezet fajtája szerintiek
  • por és víz behatolás elleni védettségűek
  • teljesítmény és geometriai méret szerinti típusok

Az infrapanelek esetében a geometria és a teljesítmény egymásra nagy hatással vannak. Figyelembe kell venni azt, hogy a készülékek felülete arányosan növekszik a teljesítménnyel, így az embereket nem érhetik kellemetlenségek a telepítés után. 

Mindenképp azt is tisztázni kell, hogy hogyan kerül beszerelésre az infrapanel. Létezik többek között gipszkartonba vagy kazettás mennyezetbe süllyeszthető kivitel is.

Az állattartáshoz is másfajta infrapanelt javaslunk, a Pig paneleket, amelyekkel energiahatékonyan tudják az emberek biztosítani az állatoknak a kellemes hőmérsékletet.

Különböző típusok az egyén, környezet igényei szerint

Az, hogy az infrapanelekből különböző típusok állnak rendelkezésre, kifejezetten kedvező, hiszen így olyan készülékek telepíthetők, amik megfelelnek az adott közeg elvárásainak. A felhasználóknak nem lehet hiányérzetük, környezetükben megtapasztalhatják az infra fűtéstechnika valódi pozitív tulajdonságait.

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Share Button