2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Komfortos otthon az átmeneti időszakokban is, infrafűtéssel

Infra fűtésrendszer használatával kellemes hőérzetet varázsolhat otthonába akkor is, amikor még vagy már nincs fűtés, de a külső hőmérséklet sem elég meleg.

Sok ingatlanban évről évre problémát okoznak az átmeneti időszakok, amikor kint még vagy már nincs elég meleg, de a fűtési rendszer sem működik. Ez főleg a központilag szabályozott, távfűtéses lakásokban fordul elő, de sokan takarékossági szempontok miatt nem kapcsolják be a fűtést, csak akkor, amikor már nagyon muszáj. Az infra fűtésrendszer viszont ilyenkor is remekül használható és nem fogyaszt sokat.

Infra fűtéstechnika: kellemes hőérzet tavasszal és ősszel

Jellemzően a tavasz eleje, illetve az ősz közepe szokott gondot okozni hőmérsékleti szempontból. A fűtési szezon alapvetően szeptember 15-től a következő év május 15-ig tart. Azonban egyáltalán nem ritka, hogy ezen időszakon túl is szükség lenne egy kis fűtésre, főleg este és hajnalban, a leghidegebb órákban. Ilyenkor az ember vagy próbál jobban felöltözni, vagy bekapcsolja a hősugárzót, ami viszont általában jócskán megnöveli a villanyszámlát.

Egyik eset sem szerencsés, hiszen három pulóverben lenni kényelmetlen, az egész nap működtetett hősugárzó pedig megfizethetetlen. Az infra fűtés rendszer viszont kiváló megoldást nyújt: a tényleges hőmérsékletet a termosztáton beállított hőfokra emeli fel.

Az infra fűtéstechnika egy rendkívül költséghatékonyan működő rendszer. A panelek nem fogyasztanak sokat, használatuk szinte alig vehető észre a villanyszámlán. Biztonságosabbak is, mint a hősugárzó, ugyanis nem tudnak túlmelegedni, nem gyullad meg semmilyen eléjük helyezett tárgy.

Az infra hősugárzás a nap melegéhez hasonló, egészséges és biztonságos alternatíva. Átmeneti időszakban a helyiségenként elhelyezett termosztátokkal, kiegészítő fűtésként is kiválóan funkcionál.

Amennyiben felkeltettük iránta az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és válaszolnak a felmerülő kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

Share Button