2840 Oroszlány, Kecskédi út 2.

Telefon: +36-30/9461-013 | +36-20/9382-444 | +36-34/366-415

E-mail: info@suntherm.hu

magyar_zaszlo_1552861_4029 aaa nz Romania Slovakia

Lószolárium, PIG-panel a megfelelő állattartáshoz

Szeretné a maximumot nyújtani az állattartásban? Keressen bennünket, különböző kedvező alternatívákat kínálunk a lovasoknak, gazdáknak egyaránt!

Legyen szó lótartásról, állattenyésztésről, ahhoz, hogy a területen élő vagy tartott állatok kiegyensúlyozottak és egészségesek legyenek, nagyon fontos, hogy az emberek foglalkozzanak a körülményeikkel is. Sajnos a lovaknál, kutyáknál és macskáknál is fennállhat a megfázás veszélye, így lényeges, hogy számukra is fűtött helyiségek álljanak rendelkezésre. Az egészséges, kiegyensúlyozott élőlények tartása könnyebb is, célszerű ebből a szempontból megközelíteni a témát.

Sajnos, a mostanában megváltozott energiaárak miatt sokaknak újra kell gondolniuk az állattartást. Mindenképp olyan alternatívákra van szükség, amelyek nem növelik jelentősen a kiadásokat, így a lótartás, állattenyésztés nem terhelheti meg jobban a költségeket, a tavalyiakhoz képest.

Lószolárium, PIG-panel a praktikus megoldások

Cégünk kínálatában igazán hasznos opciókkal találkozhatnak az érdeklődők, mégpedig a PIG-panellel és a lószoláriummal. Ezek olyan berendezések, amik forradalmi megoldást kínálnak a tenyésztőknek, gazdáknak. A mostani helyzetben nem kell kompromisszumot kötni, ugyanis a készülékekkel költséghatékonyan fűthetők az állatok helye.

Lószolárium a test karbantartásához

A lószolárium segít, hogy az állat megfelelő kondícióban legyenEllazítja, regenerálja az izmokat, javítja a vérkeringést. Ilyen körülmények között nem jelenthet gondot hosszú távon megőrizni az állat egészségét.

A biztonságos környezet megteremtését is elősegítjük

Sokan attól tartanak, hogy a hagyományos fűtőberendezések kockázatokat jelentenének az állatok testi épségére nézve. A lószolárium és a PIG panel egyaránt biztonságosak, nem kell aggódni a használatuk során, rendkívül megbízhatók.

Felkeltettük az érdeklődését, és szívesen megtapasztalná az előnyöket? Ügyfeleink számára korszerű megoldásokat kínálunk.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Share Button